Feest geven maar geen ruimte? | Zaalverhuur

F

Wilt u een feest geven voor een belangrijke mijlpaal in uw leven of gewoon zomaar? Vaak is het een hele happening om een feest te geven en iedereen uit te nodigen thuis. Zaalverhuur tot maximaal 220 personen in een mooie sfeervolle setting, volledig ingericht naar uw wensen? Het kan bij Partycentrum Floor. U kunt hier terecht voor uw feesten en partijen. Wat prettig is, is dat het partycentrum goed bereikbaar is en in het hart van Gelderland ligt vlakbij Ede. Laat de organisatie aan iemand anders over en geniet samen onbezorgd met uw gasten van uw feest of bijeenkomst.

Voordelen zaalverhuur

U heeft ruimte zat om iedereen die u wenst uit te nodigen in één van de vele zalen. Catering kan naar wens worden verzorgd. U hoeft niet bang te zijn voor rommel of te weinig ruimte in uw eigen huis. U kunt onbezorgd genieten met uw gasten en laat de rest over aan een professioneel bedrijf. Prijzen zijn betaalbaar, zo blijft het gezellig voor u en uw gasten. Of het nu gaat om een feest of vergadering in de buurt van Lunteren, in een van de Oudhollands ingerichte zalen voelt uw gezelschap zich gelijk thuis.

Partycentum Floor | Zaalverhuur 

Het partycentrum beschikt over een invalide toilet en een lift. Parkeren kunt u op de parkeerplaats aan de achterzijde van het centrum. Het Partycentrum Floor biedt ruimte voor maar liefst 220 gasten. Het personeel is gastvrij en gemoedelijk en ze gaan ervoor om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken! Neemt u gerust eens een kijkje op de website of reserveer alvast!